Beste Schaatsliefhebber,

De IJsclub wil ook dit seizoen, op verzoek van velen en omdat het natuurijs op de Flaes nog op zich laat wachten, weer het Biddinghuizen–schaatsen organiseren.

De bus staat op vrijdag 11 januari klaar, voor alvast een dag echt ijs/schaatsplezier, op de

3 km lange baan in Biddinghuizen (mooie training voor de Weissensee).

**Alleen bij schaatsbaar ijs op De Flaes of bij extreem slecht weer, blazen we alles af.

We hopen dat de weergoden ons allen weer gunstig gezind zijn.

Wanneer deze dag niet door gaat, willen we een 2e poging wagen vrijdag 18 januari 2019. Dit natuurlijk onder dezelfde voorwaarden dat het weer ons toelaat te gaan.

Het programma ziet er in principe als volgt uit:

07.00 uur vertrek vanaf de Hispohal in Hilvarenbeek.  (6.45 uur aanwezig zijn!!)

9.00 uur aankomst in Biddinghuizen. (Tijd voor koffie en omkleden)

+/- 9.30 uur aanvang schaatsen.

+/- 12.00u Lunchpauze.

+/- 12.30 uur vervolg schaatsen.

15.00 uur afsluiting.

15.30 uur vertrek naar Hilvarenbeek.

17.30 uur aankomst Hispohal.

(Deelname op eigen risico. Kinderen onder de 12 jaar, alleen met begeleiding).

We gaan bij deelname van minimaal 40 personen.

Aanmelden kan vanaf nu !!    Wie het eerst komt, wie het eerst maalt !!

(Leest u deze uitnodiging via de site en heeft u geen inschrijfformulier, dan kunt u een mail sturen en krijgt het formulier alsnog digitaal toegestuurd.)

Inschrijven kan op de volgende  2 manieren:

1. In de bijlage zit een inschrijfformulier. Deze mag u digitaal invullen en sturen naar ijsclubdeflaes@gmail.com

Denkt u er ook aan om het mailadres in te vullen (zeker voor de nieuwelingen)

1. Het inschrijfformulier (bijlage 2, zelf afdrukken), invullen en inleveren bij onderstaande personen (zie onderstaande adres gegevens)

Om de opgave voor deelname definitief te maken, dient u vóór maandag 7 januari

de betaling, van de kosten, te voldoen (zoals je dit hebt aangegeven op het inschrijfformulier)!

We vragen (dankzij verschillende acties) een eigen bijdrage van € 35,00 per deelnemer. Dit is inclusief bus, entree en drankjes op de terugweg. Dit bedrag dient u te voldoen: Bij voorkeur per bank NL56RABO 0122329821  t.n.v. Stichting De Flaes,

Hilvarenbeek of anders contant; bij onderstaande personen.

Piet Haest

Marion Hoogveld

Graag zien wij uw inschrijving op korte termijn tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Stichting de Flaes